Fit For Family

Josephine.

IVFpodden.

Publicerad 2014-09-14 19:03:42 i Barnskafferiet, Pepp!,

Nu det senaste har även jag fattat detta hur det funkar med poddar. Länge höll jag bara med och nickade förstående när folk pratade om podcast hit och poddar dit. Jag hade inte en aning, mycket antagligen för att jag inte brydde mig, jag var inte intresserad, och jag var inte särskilt nyfiken. Tills jag fick höra talas om något nämt som IVFpodden. Jag vet inte var eller hur. Men då började jag klura. Och vet ni vad? Det var ju inte så svårt. Inte ens för någon som är så oteknisk som jag. Och jag hittade denna IVFpodden. 
 
Och jag vill ju bara tipsa om den, egentligen till alla, den så är värd at lyssna på.
 
Om du har en vän eller anhörig som går igenom barnlöshet, av olika anledningar. Lyssna på den. Dom går ingående igenom vad en IVF innebär och hur det går till. Men dom går även igenom olika saker som adoption, sjukdomar och äggdonation i dom olika avsnitten. Hittills har det kommit 15, men jag hoppas innerligt på ett nytt snart nu när dom gått ut med, på sin Facebooksida, att arbetet börjar dra igång efter semestern. 
 
Om du själv är barnlös, kanske speciellt för dom som nyss kommit fram till, eller påbörjat utredning för att hitta orsaken till barnlöshet. Dom som håller i podden, är en barnmorska och en läkare som jobbat och jobbar med barnlösa på ex IVFkliniker. I programmen har de bjudit in andra läkare, privatpersoner som fått barn på andra sätt än standardvarianten, och några som inte fått barn. Jag hade velat ha den här podden att lyssna på i början av våran resa. För himlarns vad bra den är!
 
Jag som varit med några år nu i detta virrvarr av information, möte, rykten, tips, känslor, misslyckanden och hopp fann denna podd även fantastisk för mig egen del. Jag upplevde kanske inte i första hand att jag lärde mig så mycket, men att får känna att man inte är ensam.. Det är ovärdeligt. Självklart vet man sedan innan att man inte är ensam. Men det är inte alltid man känner det! 
 
Så för alla er som.. Ja för alla. Så ber jag er. Lyssna på IVFpodden! 

Fit for fight!

Publicerad 2014-09-14 18:46:00 i Träning och viktnedgång,

Den 29e Augusti hämtade jag ut dom, mina nya träningskläder, allt satt som en smäck, kanske till och med att linnet var lite stort. Men jävla nöjd vart jag! Speciellt med dom otroligt käcka brallorna! Ser ni? 
 
          
 
 
 
Den 30 Augusti öppnade STC i Brålanda. Deras första glesbyggdssatsning, och vi är himla tacksamma! Kortet hämtades ut nämnda förmiddag och vi anlända samma eftermiddag för vårat första pass på gymmet. Jag har ju aldrig trott att gym skulle vara något för mig, och det vet jag väl inte riktigt om det är än heller. Men hittills är det kul och jag gymmar i mån av tid och ork. Än så länge, eftersom lokalen renoverats om från att vara en gammal bank, så finns det inte ordentliga omklädningsrum, så har jag ännu inte kommit så långt att jag kan gymma på väg till jobbet, vilket gör att lite mer tid måste finnas till godo. Men va faan. Idag har gymmet funnits i två veckor ganska på precis och jag har nog iallafall varit där 6-7gånger. Helt klart nöjd. Än så länge. Man måste börja någonstans. Och att gå från att vara en ganska odisciplinerad lat tjockis till att vara en regelbunden tränare så är steget ganska långt. Men förhoppningsvis kommer vi dit.

Nu jävlar är jag redo!! 
 
 

Om

Min profilbild

Josephine

Josephine. 29 år. Mamma och sambo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela